DSpace ???jsp.layout.header-default.alt2???
 

Hokkaido University of Education Repository >
010. Journal of Hokkaido University of Education >
第13巻 第1号 第二部. B, 生物学,地学,農学編 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://s-ir.sap.hokkyodai.ac.jp/dspace/handle/123456789/5746

Title: 蔬菜の結球に関する生理,形態学的研究 第11報 : ハクサイの結球時における葉身屈曲部のジベレリン含量の変化について
Other Titles: Physiological and morphological studies on the head formation of some vegetables part 11 : On the variations of the content of natural-auxin in the bending zone of leaf stalk at the head formation period in Brassica pekineusis Rupr
Authors: 佐々木, 勝治
???metadata.dc.identifier.niiissn???: 0386488X
???metadata.dc.identifier.ncid???: AN00229020
Shimei: 北海道学芸大学紀要. 第二部. B, 生物学,地学,農学編
Volume: 13
Issue: 1
Publisher: 北海道学芸大学
Issue Date: Sep-1962
URI: http://s-ir.sap.hokkyodai.ac.jp/dspace/handle/123456789/5746
Appears in Collections:第13巻 第1号 第二部. B, 生物学,地学,農学編

Files in This Item:

File Description SizeFormat
13-1-2B-11.pdf533.72 kBAdobe PDFView/Open
???jsp.display-item.firefoxattention???

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Copyright (c) FUKUOKA JO GAKUIN All rights reserved. - Feedback