DSpace ???jsp.layout.header-default.alt2???
 

Hokkaido University of Education Repository >
010. Journal of Hokkaido University of Education >
第14巻 第1号 第二部. B, 生物学,地学,農学編 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://s-ir.sap.hokkyodai.ac.jp/dspace/handle/123456789/5773

Title: 花粉の生理,形態学的研究 第27報 : カボチャの開花時におけるNatural Gibberellin含量の消長について
Other Titles: Physiological and Morphological Studies on the Pollen Grain part 27 : On the Variation of Natural Gibberellin Contents in Flower Organs during the Blooming Time of Squash
Authors: 沢田, 義康
???metadata.dc.identifier.niiissn???: 0386488X
???metadata.dc.identifier.ncid???: AN00229020
Shimei: 北海道学芸大学紀要. 第二部. B, 生物学,地学,農学編
Volume: 14
Issue: 1
Publisher: 北海道学芸大学
Issue Date: Aug-1963
URI: http://s-ir.sap.hokkyodai.ac.jp/dspace/handle/123456789/5773
Appears in Collections:第14巻 第1号 第二部. B, 生物学,地学,農学編

Files in This Item:

File Description SizeFormat
14-1-2B-02.pdf604.1 kBAdobe PDFView/Open
???jsp.display-item.firefoxattention???

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Copyright (c) FUKUOKA JO GAKUIN All rights reserved. - Feedback