DSpace ???jsp.layout.header-default.alt2???
 

Hokkaido University of Education Repository >
010. Journal of Hokkaido University of Education >
第38巻 第1号 第二部. A, 数学・物理学・化学・工学編 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://s-ir.sap.hokkyodai.ac.jp/dspace/handle/123456789/6137

Title: 小豆の加熱に関する研究(第6報) : フラバノール型タンニンの発現
Other Titles: A Study on a Cooking Method of Adzuki Beans(Part 6) : Formation of Flavanol Tannin
Authors: 伊藤, 裕三
澤居, 恵美子
村上, 知子
???metadata.dc.identifier.niiissn???: 03675939
???metadata.dc.identifier.ncid???: AN00229202
Shimei: 北海道教育大学紀要. 第二部. A, 数学・物理学・化学・工学編
Volume: 38
Issue: 1
Publisher: 北海道教育大学
Issue Date: Oct-1987
URI: http://s-ir.sap.hokkyodai.ac.jp/dspace/handle/123456789/6137
Appears in Collections:第38巻 第1号 第二部. A, 数学・物理学・化学・工学編

Files in This Item:

File Description SizeFormat
38-1-2A-07.pdf580.99 kBAdobe PDFView/Open
???jsp.display-item.firefoxattention???

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Copyright (c) FUKUOKA JO GAKUIN All rights reserved. - Feedback